Terug
   
 


Klik op een afbeelding
voor vergroting

Afbeeldingen zijn illustratief
Charles de Brouckère Senoritas Assortiment
Nederland » Charles de Brouckère
 
Charles de Brouckère Senoritas Assortiment sigaren

Charles de Brouckére (1757-1850) was de eerste gouverneur van Limburg. Limburg is net zoals hij onlosmakelijk verbonden met de historie van Limburg. Dit ook het geval met de Limburgse en in het bijzonder Tegelse sigarenindustrie. De samenstelling van de “Charles de Btouckére” sigaren is ontstaan door meer dan 75 jaren ervaring met het produceren van sigaren.

De combinatie van het Sumatra zandblad als dekblad, een omblad van Bezuki-tabak uit Java en een milde melange in het binnengoed van Javaanse, Cubaanse Remedios en Mata Fina tabakken uit Brazilië geven deze sigaren een exclusief zacht smaakpallet zoals een typisch Hollandse premium sigaar in zich heeft.

Hopelijk vindt U, nadat U deze sigaren geproefd ook onze levensvisie terug. “Sanis Sigaro Vita Lacune” (zonder sigaar is het leven ledig) 

De zachte melange van onder andere java, braziel en havana tabak, smaakt heerlijk tijdens het nagenieten van de dag, maar is ook heerlijk in de mondhoek tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Online Charles de Brouckère sigaren kopen doet u gemakkelijk en snel bij deoudeleeuw.nl
 

 
14171 Kist 10 stuks  Normaal leverbaar 11.60 Bestel
 
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL