Adorini Alfred Pipe Collection Box

Adorini Alfred Pipe Collection Box
 
 
23739
1 op voorraad
Per stuk
170,00
Adorini Alfred Pipe Collection Box

Schijnbaar opzij geduwd tijdens de sigaren explosie, maakt de kunst van het genieten van een goede tabakspijp een comeback. Zoals veel pijpliefhebbers hebben ontdekt, zijn er echter niet veel opties beschikbaar voor een hoogwaardige, modern vormgegeven pijpencase. Of zo was het totdat adorini de Pipe Case Alfred creëerde. Bewaar en bescherm uw favoriete pijpen samen met alle benodigde parafernalia in deze strakke kist.

Het minimalistische ontwerp is voorzien van een prachtige zwarte afwerking, die wordt geaccentueerd door stevig vergulde kwadrant scharnierenvoor extra duurzaamheid. Door het deksel open te klappen, wordt een prachtig interieur van gestoomde en oven gedroogde Spaanse ceder onthuld, die zowel kracht geeft als de optimale omgeving voor uw schatten. Diagonale lijnen scheiden de met met fluweel bedekte ruimtes om 4 van uw pijpen krasvrij en binnen handbereik te houden.

Het speciaal vervaardigde Spaanse cedercompartiment met dekselis ideaal voor het bewaren van pijptabak. Het biedt gemakkelijk plaats aan blikken, zakjes of tabak in bulk en de ceder helpt om een ​​optimale omgeving te creëren waarin u de tabak kunt bevochtigen als u dat wilt, zodat deze altijd in perfecte staat is, klaar om te roken. Een apart opslagcompartiment is ook geïntegreerd in de binnenruimte, waar u uw pijpreinigers, filters en diverse accessoires kunt opbergen die u nodig heeft om optimaal te genieten van het pijp roken.

Of u nu een hardcore pijpenverzamelaar bent of een casual pijpenliefhebber die het naar een hoger niveau wil tillen; deze moderne klassieker biedt bescherming voor uw pijpen en maakt efficiënt gebruik van de ruimte met een vleugje panache die alleen adorini kan leveren en zoals altijd, met extra aandacht voor elk detail, zelfs tot aan een vilten bodem om oppervlakken beter te beschermen. Die passie voor de kleine dingen is echt duidelijk bij de Pipe Case Alfred en zou zeker een glimlach op uw gezicht toveren bij de legendarische naamgenoot van de case.
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL