Pijpragers

 
13 producten in selectie
 

Pijpragers
Best Quality Pijpragers Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch.
vanaf 2,40
Best Quality Pijpragers Licht Grof Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Er zit een klein ijzerdraatje doorheen waardoor de ragers licht grof zijn. De pijpragers zijn conisch.
vanaf 2,50
Danmore Pijpragers XL gekleurd Pijpragers / pipecleaners. Lengte: ca. 30,5 cm inhoud 25 stuks. De pijpragers hebben de kleuren geel, rood, groen, blauw en wit. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc.
vanaf 2,50
David Ross Pijpragers Conisch Grof De grove pijpragers van David Ross zijn voor de hardnekkige aanslag in uw roer en pijpenkop. -50 conische pijpragers met doornen.
vanaf 3,25
Davidoff Pijpragers Zachte, luxe pijpragers van Davidoff. Bevat 35 pijpragers per verpakking. Lengte: 17 cm Dit betreft een uitlopend, vintage product. Een luxe ragertje welke elke connoisseur in de lade moet hebben liggen!
vanaf 4,10
De Oude Leeuw 200 Pijpragers Deze grootverpakking luxe pijpragers zijn licht-grof. Omdat dit de populairste pijprager is hebben wij deze nu voor u in een verpakking van maar liefst 200 stuks! De pijpragers zijn conisch voor het meest optimale schoonmaak resultaat!
vanaf 7,95
Dunhill Pijpragers Dit zijn 100 luxe pijpragers van het merk Dunhill The White Spot. Maak uw collectie compleet!  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch voor een optimaal schoonmaak resultaat! 
vanaf 5,80
Jean Claude  Pijpragers Dit zijn 100 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze pijpragers zijn zacht en conisch. 
vanaf 1,95
Jean Claude pijpragers XL  Deze zachte lange pijpragers van Jean Claude zijn maar liefst 30 centimeter lang! Ideaal voor het schoonmaken van uw leespijp en andere pijpen met een lang roer. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc.
vanaf 2,50
Jean Claude pijpragers XL 50 Deze conische, lange pijpragers van Jean Claude zijn maar liefst 30 centimeter lang! Ideaal voor het schoonmaken van uw leespijp en andere pijpen met een lang roer. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc
vanaf 5,50
Peterson Pijpragers Dit zijn 50 luxe pijpragers van het merk Peterson. Maak uw collectie compleet!  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch voor een optimaal schoonmaak resultaat! 
vanaf 3,25
White Elephant Pijpragers 80 Deze pijpragers van White Elephant hebben extra dikke borstelharen die zijn ingeweven om zelfs de meest hardnekkige aanslag te verwijderen.  De conische pijpragers hebben en dun en dik einde. De bedoeling is om het dunne einde door het roer te halen en het dikkere einde eruit te trekken voor ultieme reiniging.
vanaf 3,60
 
13 producten in selectie