Pijpragers

 
7 producten in selectie
 

Pijpragers
Best Quality Pijpragers Grof Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Er zit een stevig borsteltje door de rager heen. Hiermee kunt u de pijp goed schoonmaken! De pijpragers zijn conisch.
vanaf   2,90
Best Quality Pijpragers Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze ragers nemen goed vocht op en zijn heerlijk zacht en vriendelijk voor uw geliefde pijp. De pijpragers zijn conisch.
vanaf   2,40
Best Quality Pijpragers Licht Grof Kort Dit zijn 50 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Er zit een klein ijzerdraatje doorheen waardoor de ragers licht grof zijn. De pijpragers zijn conisch.
vanaf   2,50
Danmore Pijpragers XL gekleurd Pijpragers / pipecleaners. Lengte: ca. 30,5 cm inhoud 25 stuks. De pijpragers hebben de kleuren geel, rood, groen, blauw en wit. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc.
vanaf   2,50
Davidoff Pijpragers Zachte, luxe pijpragers van Davidoff. Bevat 35 pijpragers per verpakking. Lengte: 17 cm Dit betreft een uitlopend, vintage product. Een luxe ragertje welke elke connoisseur in de lade moet hebben liggen!
vanaf   4,10
Jean Claude  Pijpragers Dit zijn 100 prima pijpragers welke korter zjin dan gemiddelde pijprager, namelijk 15cm.  Deze pijpragers zijn zacht en conisch. 
vanaf   1,95
Jean Claude pijpragers XL  Deze zachte lange pijpragers van Jean Claude zijn maar liefst 30 centimeter lang! Ideaal voor het schoonmaken van uw leespijp en andere pijpen met een lang roer. Naast het reinigen van de tabakspijp ook uitstekend te gebruiken voor hobby-doeleinden! Makkelijk te verbuigen en samen te draaien in diertjes, poppetjes etc.
vanaf   2,50
 
7 producten in selectie