€ 50 - € 100

Best bekeken
Cadeaubon € 100,-
vanaf 100,00
 
Cadeaubon € 50,-
vanaf 50,00
 
Cadeaubon € 75,-
vanaf 75,00
 
 
6 producten in selectie
 

Cadeaubon
Cadeaubon € 100,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl heeft u zeker een schot in de roos! U geeft dan een leuk cadeau welke voor alles kan worden gebruikt op de website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   100,00
Cadeaubon € 50,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar weet u niet zo goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl geeft u een leuk cadeau, welke voor alles kan worden gebruikt op onze website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   50,00
Cadeaubon € 75,- Kent u een roker en wilt u deze een cadeau geven, maar u weet niet goed wat? Met de cadeaubon van deoudeleeuw.nl heeft u zeker een schot in de roos! U geeft dan een leuk cadeau welke voor alles kan worden gebruikt op de website. Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   75,00

Pijproker
Falcon Set Compleet met kop. De set wordt geleverd met 1 Falcon Roer en 1 kop. De kop is van het model: Dover. Dit roer of onderstel van Falcon is gemaakt van aluminium. Het aluminium roer zorgt voor een koele rook. De set is tevens voorzien van een set Falcon dry rings en wat pijpragers. Let op: het mondstuk van Falcon pijpen zit vast en kan niet worden losgehaald! Bestel gemakkelijk en snel op deoudeleeuw.nl!
vanaf   60,95

Sigarenroker
Colibri Eclips Set Hoe te genieten van een heerlijke sigaar? Zonder aansteker en knipper gaat dat niet zomaar! De Eclips set is verkrijgbaar in frisse kleuren, Aanschaf van deze kwaliteit zal u zeker niet betreuren! Inhoud: Colibri Eclips Aansteker Colibri Eclips Sigarenknipper Deze set is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, combineer zelf!
vanaf   99,45
Sigarenset Magic Met deze set heb je alles bij de hand om van een heerlijke sigaar te genieten. De set bevat een verstelbare koker, met een maximale lengte van 195 mm. De maximale Ring Gauge is 51 (20,24 mm). Verder bevat de set een sigarenboortje met verschillende groottes boringen en een luxe aansteker met een jetflame. De aansteker zit in een hoesje, zodat hij beschermd wordt tegen krassen. De set wordt geleverd in een net doosje. Online sigarensetjes bestellen doet u gemakkelijk
vanaf   97,00
 
6 producten in selectie