Boveda Butler

Boveda Butler
 
 
16462
Normaal leverbaar
Per set
52,00
Boveda Butler

Een innovatie voor long-filler sigaren! Met de Boveda Smart Sensor kunt u zien wat er zich in uw humidor afspeelt zonder het deksel te hoeven openen (of zich zelfs in dezelfde kamer of hetzelfde land bevinden!). Kalibreer gewoon uw Boveda Smart Sensor met de eenstaps-kalibratiekit van Boveda die bij de Sensor Starter Kit wordt meegeleverd met uw gewenste luchtvochtigheid. Synchroniseer vervolgens uw slimme sensor met de Boveda-app voor doorlopend, probleemloos humidoronderhoud vanaf uw smartphone.
 
Pas temperatuur- en vochtigheidsbereik aan voor uw humidor. Ontvang meldingen als de meetwaarden afwijken van de instellingen van uw voorkeur.
Vang schadelijke toestanden op die uw sigarencollectie kunnen beïnvloeden door real-time temperatuur-, vochtigheids- en impactgegevens.
Reageer op de temperatuur, luchtvochtigheid en impactgeschiedenis van uw humidor om wijzigingen in uw sigarenopslag aan te brengen.
 
Volg uw humidor op afstand door een tweede compatibele tablet of telefoon te gebruiken om het bereik van 35 meter van de sensor te vergroten.

Set bevat:

Boveda Butler Sensor met batterij.
Kalibratie-Kit
Gebruiksaanwijzing
 
Betrouwbare service
  • Al sinds 1975!
  • Gratis Verzending binnen Nederland vanaf € 49,- / Pijptabak, pruimtabak en snuiftabak vanaf € 99,-
  • Onze klimaatkamer bevat ruim 600 verschillende sigaren.
  • Veilig betalen met iDEAL